ARDESTO Bagheria [480 ml, Warm apricot, ceramics]

SKU: AR2948CGC
Previous
Next
Technical characteristics ARDESTO Bagheria [480 ml, Warm apricot, ceramics]:
Main features
Full list of features
Type cup
Set Qty 1 pc(s)
Capacity 480 ml
Material stoneware
Features
Type cup
Set Qty 1 pc(s)
Capacity 480 ml
Material stoneware
Dishwasher safe
Microwave safe
Additional information
Colour orange
Warranty
Warranty 1 month
Package dimensions
Width 110 mm
Height 80 mm
Length 150 mm
Weight 0.46 kg
Volume 0.0013 m3
480 ml Bagheria series Ardesto Warm apricot cup. Made of 100% environmentally friendly ceramics. Suitable for microwave and dishwasher use.
91 UAH*
in stock
* Recommended retail price
Where to buy: ARDESTO Bagheria [480 ml, Warm apricot, ceramics]:
Online stores
Comtrading
Чашка Ardesto Bagheria, 480 мл, Warm apricot, керамика
I-posud.com.ua
Чашка керамическая 480 мл Ardesto Bagheria AR2948CGC
Moyo
Чашка Ardesto Bagheria 480 мл, Warm apricot (AR2948CGC)
Mta.ua
Чашка Ardesto Bagheria AR2948CGC 480 мл
OWWA
Чашка Ardesto Bagheria, 480 мл, Warm apricot, керамика
National networks
24 Moyo.ua
Чашка Ardesto Bagheria 480 мл, Warm apricot (AR2948CGC)
Epicentr
Чашка Bagheria Warm apricot 480 мл AR2948CGC Ardesto
Керамічний посуд ARDESTO для особливої атмосфери

Використання стильного сучасного посуду ARDESTO в сервіруванні – найкраща ознака гостинності. Коли хочеться створити особливу атмосферу, варто ретельно продумати зокрема сервірування столу, частиною якого є посуд й столові прибори.

Вишукані кольори

Традиційно для сервірування використовують яскраві кольори та класичний білий. Керамічний посуд ARDESTO чудово підходить для сервірування як святкового, так і щоденного столу. Кольори, які гармонійно комбінуються між собою та дають змогу створювати різні варіанти кольорових поєднань.

Кольорова кераміка користується величезною популярністю в споживачів. Такий посуд має яскравий дизайн і вражає своєю вишуканістю.

Тренд на все натуральне

Як відомо, керамічний посуд виготовляють зі спеціального різновиду глини. А глиняний посуд людство використовує з давніх часів. Незважаючи на широкий вибір сучасних матеріалів, кераміка залишається серед фаворитів. Що ж робить її такою особливою?

Кераміка – це на 100 % екологічно чистий матеріал, що під час нагрівання не виділяє жодних шкідливих сполук і не вступає в хімічні реакції. А це означає, що подані в такому посуді страви повністю безпечні для здоров’я.

Переваги кераміки

Важлива перевага кераміки – вона нагрівається плавно та рівномірно, а тому дуже довго утримує тепло. Якщо налити в глибоку керамічну тарілку суп, він залишатиметься гарячим набагато довше, ніж у звичайній тарілці. До того ж кераміка може витримувати високі температури (до 450 °C). У такому посуді без жодних обмежень можна розігрівати їжу як у духовій шафі, так і в мікрохвильовій печі.

Кераміка легко миється в теплій воді з використанням мийного засобу. Завдяки глазурованій поверхні вона швидко сохне, а на поверхні не залишаються розводи або плями. До посудомийної машини її теж можна завантажити – жодної шкоди ані для посуду, ані для пристрою.

Menu
Products catalog
Products catalog